Stand-up Budapest

Fellépők

Feiszt Viktor
Ez játék, ez komoly! - hangzott el egyszer egy görbe estén a tételmondat, és Viktor, a Comedy Central, a Dumaszínház és a Showder Klub 2021-es tehetségkutatójának döntőse, valamint a Rádiokabaré rendszeres fellépője ehhez tartja magát. Szerinte a stand-up nem csupán vicces történetek mesélése, hanem karakterek, élethelyzetek, vélemények bemutatása - így ő ennek szellemében működik a színpadon is.
Török Ádám
A Stand-up Budapest alapítója és rendszeres fellépője. A Showder Klubban 2022-ben mutatkozott be. A Comedy Central, a Dumaszínház és a Showder Klub 2021-es tehetségkutatójának döntőse energikus, pörgős stílusával többszáz fős termek és fesztiválok nézői előtt lépett már fel országszerte és külföldön is.
Gyertyán Balázs
Balázs több, mint 10 éve foglalkozik bűvészettel és mentalizmussal. Dolgozott konzulensként számos TV- és színházi produkcióban, pl. Danny Blue: "A Tudatfeletti" című műsorában. Szakmai tudását a stockholmi bűvész egyetemen szerezte, tartott műsort többek közt Glasgowban, Newcastle-ben, Bernben, Hannoverben, de fellépett az Osztrák Forma 1-es nagydíjon és a Sziget Fesztiválon is. 2021-ben pedig megnyerte az Országos Bűvészbajnokságot!
Ligeti Dániel
2018 óta alapítója, oszlopos tagja és állandó fellépője a Stand-up Budapestnek. A Dumaszínház 2021-es tehetségkutatójának felkaroltja és döntőse. Humora és karriere a végletek között mozog: ahogy viccei a mindennapi élet könnyelmű ellentmondásait és az emberi lélek legsötétebb félelmeit egyenlően célozzák, ugyanúgy lépett már fel 3 és 500 ember előtt is.
Ferencz Norbert
Egy mérnöknek kinéző mérnök, aki vidéken töltött gyerekkorának, és a fővárosban töltött házas éveinek történeteivel próbálja bemutatni világlátását, és szórakoztatni a közönséget. Szerepelt már a Rádiókabaréban, a Comedy Central, a Dumaszínház és a Showder Klub 2021-es tehetségkutatójának döntőse, tízből kilenc fodrász őt ajánlja.
Major Vanda
Vanda 2020-ban kezdte standup-os karrierjét: a Dumaszínház tehetségkutatóján tűnt fel először, azóta rendszeres fellépője a klubunknak. Gondolatait, felvetéseit, értetlenkedéseit sokszor kendőzetlenül, szégyenérzetet mellőzve tárja elénk a színpadon.
Becsei Attila
Vajon milyen lehet egy családi ebéd a fényevőknél? Ilyen és ehhez hasonló, életbevágó kérdésekre keresi a választ Attila, az observation comedy nagy szerelmese. Persze, hogy bölcsész. A Comedy Central, a Dumaszínház és a Showderklub 2021-es tehetségkutatójának döntőse, a Stand-up Budapest egyik állandó fellépője.
Szeretnél műsort rendelni?

Lépj velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén, vagy küldj üzenetet az űrlap segítségével.