Stand-up Budapest

Fellépők

Feiszt Viktor
Ez játék, ez komoly! - hangzott el egyszer egy görbe estén a tételmondat, és Viktor, a Comedy Central, a Dumaszínház és a Showder Klub 2021-es tehetségkutatójának döntőse, valamint a Rádiokabaré rendszeres fellépője ehhez tartja magát. Szerinte a stand-up nem csupán vicces történetek mesélése, hanem karakterek, élethelyzetek, vélemények bemutatása - így ő ennek szellemében működik a színpadon is.
Török Ádám
A Stand-up Budapest alapítója és rendszeres fellépője. A Showder Klubban 2022-ben mutatkozott be. A Comedy Central, a Dumaszínház és a Showder Klub 2021-es tehetségkutatójának döntőse energikus, pörgős stílusával többszáz fős termek és fesztiválok nézői előtt lépett már fel országszerte és külföldön is.
Gyertyán Balázs
Balázs több, mint 10 éve foglalkozik bűvészettel és mentalizmussal. Dolgozott konzulensként számos TV- és színházi produkcióban, pl. Danny Blue: "A Tudatfeletti" című műsorában. Szakmai tudását a stockholmi bűvész egyetemen szerezte, tartott műsort többek közt Glasgowban, Newcastle-ben, Bernben, Hannoverben, de fellépett az Osztrák Forma 1-es nagydíjon és a Sziget Fesztiválon is. 2021-ben pedig megnyerte az Országos Bűvészbajnokságot!